Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین قرارداد های پژوهشی دانشگاه تبریز بین دانشگاه تبریز و شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در حوزه آلودگی نفتی منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، این قرارداد پژوهشی روز گذشته در تهران به امضای معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز و مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران و مجریان این طرح پژوهشی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح آلودگی نفتی یکی از چشمه های  کارستی استان چهارمحال و بختیاری مورد مطالعه و پاکسازی خواهد شد. تعیین منشاء و گسترش آلودگی، پیش بینی حرکت توده آلودگی و نیز طراحی و اجرای عملیات پاکسازی از اهداف این پروژه اعلام شده و انجام آن ٣٦ ماهه و به مبلغ پایه ٥٠ میلیارد ریال (باضافه تعدیل سالانه) به اجرا در می آید.

یادآور می شود: تیم تحقیقاتی مجری این طرح در دانشگاه تبریز  پیش از این نیز ١٨ پروژه تحقیقاتی را در زمینه شناسایی و پاکسازی آلاینده های آب زیرزمینی در پالایشگاه های تبریز، اراک، کرمانشاه، بندرعباس و شیراز، پتروشیمی اراک، مجتمع مس سونگون و شرکت کاوه سودا مراغه انجام داده است.

گزارش فارس حاکی است؛ دانشگاه تبریز در حال حاضر نیز با داشتن بیش از ۲0 دانشکده، بیش از10پژوهشکده،  موسسه و مرکز تحقیقاتی، چندین قطب علمی، مراکز رشد و واحدهای فناور، بیش از ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، 20 هزار دانشجو، وجود  300 آزمایشگاه تحقیقاتی و آموزشی و ... با برخورداری از امکانات منحصر به فرد علمی در شمالغرب کشور، یکی از دانشگاه های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.

انتهای پیام/ 60023/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرارداد پژوهشی دانشگاه تبریز شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران فارس تبریز خبرگزاری فارس پژوهش حوزه نفتی آلودگی های نفتی مس سونگون دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد صدرا با شرکت بیش از ۵۰ کارخانه، شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا برگزار مورد بازدید جمعی از مسئولان دانشگاهی، شهرستانی و مدیران شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی قرار گرفت.

دستاورد‌های علمی حاصل از این رویداد شامل تحقق منویات امامان انقلاب و شعار سال، ارتباط دانشگاه و صنعت، فرصت‌های شغلی و کسب‌وکار برای دانشجویان، استفاده از ظرفیت علمی استادان در برای حل مسائل صنعت، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و علمی شهرستان، شناساندن ظرفیت‌های منطقه و استان به جامعه در راستای بیان دستاورد‌ها و پیشرفت‌های نظام، کشف استعداد‌ها و ظرفیت‌ها در این رویداد‌ها و بهره‌مندی دانشگاه و صنعت و زمینه جذب نیروی انسانی به شرکت‌ها و حل مشکلات اشتغال و به تبع آن ازدواج و کاهش مشکلات بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • خطوط مقدم جبهه مقاومت به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا گسترش یافته است