Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر ضیاالدین دائی کوزه کنانی رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برپایی چنین کنفرانس‌هایی در سطح کشور را برای توسعه و گسترش ارتباط بین صنعت و دانشگاه ضروری بیان کرد و گفت: امروزه با توجه به شرایط کشور که دشمنان با ترفندهایی مختلف همچون تحریم، می خواهند مانع توسعه آن شوند، دانشگاه ها با توسعه همکاری های خود با صنعت می توانند ضمن رفع بسیاری از نیازهای جامعه در توسعه پایدار کشور سهم تعیین کننده‌ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها با تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به حل مشکلات جامعه شتاب دهند، تصریح کرد: امروزه نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های مختلف در دانشگاه‌ها تربیت می‌شوند که باید از این پتانسیل برای توسعه و آبادانی کشور بهره مند شد.

دکتر دائی کوزه کنانی با اشاره به پتانسیل های موجود دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز گفت: هم اکنون این دانشکده با داشتن ۶۰ عضو هیئت علمی، دو هزار دانشجو، ۳۰ آزمایشگاه و چندین مراکز نوآوری و تحقیقاتی یکی از بزرگترین دانشکده های این دانشگاه محسوب می‌شود.

به گفته وی این دانشکده با تکیه بر استادان با تجربه و کاردان به کمک دانش روز و تحقیقات علمی، در راستای اهداف علمی-پژوهشی کشور و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد گام برمی‌دارد.

دبیر اجرایی این کنفرانس افزود: امروزه، کاربرد مهندسی مخابرات در تمامی عرصه‌های اجتماعی، صنعتی و اقتصادی به‌طور گسترده مشهود بوده و روند توسعه جهانی در صنعت مخابرات نشانگر افزایش تنوع نیازهای کاربران در سال‌های آینده است و از این‌رو، تحقیق و هم‌اندیشی برای رشد و توسعه مهندسی مخابرات همگام با کشورهای پیشرفته، اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی یادآور شد: فراهم کردن زمینه‌ای برای تبادل افکار بین پژوهشگران، ارائه دستاوردهای جدید علمی و پژوهشی، آشنایی با مسائل و دستاوردهای روز و دریافت آموزش‌های کوتاه‌مدت در تمام زمینه ها محورهای اصلی و فرعی حوزه تخصصی مهندسی مخابرات است.

دکتر میرهادی سیدعربی دبیر علمی این کنفرانس نیز با اشاره به محورهای این کنفرانس اضافه کرد: آنتن‌های الکترو مغناطیس، روش‌های عددی در الکترو مغناطیس، بررسی سازگاری تداخل الکترو مغناطیسی، رادار، مدارهای ریزموج، سامانه‌های فوق پهن‌باند، مایکرو استریپ‌ها، کاربرد مایکروویو در مهندسی پزشکی، پردازش سیگنال‌ها و تصاویر پزشکی، پردازش سیگنال‌های دیجیتال، پردازش تصویر و بینایی ماشین، پردازش گفتار و شنوایی ماشین، پردازش سیگنال‌های مخابراتی، پردازش سیگنال‌های چندرسانه‌ای، رمزگذاری و پنهان‌نگاری، جداسازی کور منابع و فیلترهای وفقی از جمله این محورها است.

به گفته وی نظریه اطلاعات و کدینگ، کدینگ منابع به‌صورت توزیع‌پذیر، کدینگ کنترل خطا، کدینگ توأم منبع و کانال، فشرده‌سازی داده‌ها، سامانه‌های مخابراتی، سامانه‌های مخابراتی صنعتی، سامانه‌های مخابراتی نظامی، شبکه‌های مخابراتی، شبکه‌های حسگری، شبکه‌های بی‌سیم، شبکه‌های چندرسانه‌ای، شبکه‌های حسگری بی‌سیم، شبکه‌های نسل جدید، امنیت شبکه‌های مخابراتی، مخابرات نوری، مخابرات بی‌سیم، مخابرات سیار، مخابرات ماهواره‌ای، مخابرات طیف‌گسترده، مخابرات چندحاملی و جایگاه مهندسی مخابرات در پدافند غیرعامل از دیگر محورهای اصلی آن است.

وی تصریح کرد: حدود ۸۰ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده که از این تعداد در طول دو روز برگزاری این کنفرانس ۳۶ مقاله به صورت شفاهی و ۱۴ مقاله در قالب پوستر ارایه شد.

همزمان با برگزاری این کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی با حضور صاحب‌نظران دانشگاهی، صنعتی و سازمان‌های مربوطه نیز برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جامعه رشد و توسعه ماهواره مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمایت از رخدادهای بین المللی برای توسعه علم هسته‌ای هست و حضور رافائل گروسی در اصفهان مهر تایید بر حمایت آژانس از این رویداد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی‌ثابت صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ اظهار کرد: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا ۱۷ اردیبهشت‌ماه به مدت ۳روز در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری این کنفرانس نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است، افزود: سال گذشته در دیدار همکاران صنعت هسته‌ای با رهبر، معظم له بر گسترش همکاری بین‌المللی با کشورهای همسو تاکید کردند در این راستا این موضوع در سازمان انرژی اتمی هدف گذاری شد و انجمن هسته‌ای پس از ۲۹ دوره کنفرانس هسته‌ای، شرایط را برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای مهیا دانست و در این راستا شاهد استقبال بسیار خوبی برای حضور در کنفرانس هستیم.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای این کنفرانس ارسال شده است و بیش از ۵۰ دانشگاه در این مسیر حضور داشتند و حدود ۴۰۰ مقاله تأیید شده است، همچنین ۱۶ میزگرد در این کنفرانس پیش‌بینی شده است، حدود ۱۰۰ سخنران به عنوان نویسندگان علمی این مقالات به عنوان سخنران انتخاب شده‌اند.

کریمی‌ثابت با بیان اینکه این کنفرانس بستری برای حضور فعالان صنعت هسته‌ای شده است، تصریح کرد: تلاش شده است دانشجویان، دانشگاه‌ها و اساتید صنعت و همگان از آخرین پژوهش‌های هسته‌ای ایران اشنا شوند.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 750733

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴